dilluns, 16 de gener del 2012

El FESTI.DOK 2012 comença a escalfar motors / El FESTI.DOK 2012 comienza a calentar motores

Nou any i amb ell nova edició del FESTI.DOK. En aquesta edició, esperem millorar la passada amb noves propostes i algún convidat especial. Treballarem perquè així sigui i, com sempre, esperem poder comptar amb tu. Atents al nostre Blog i al Facebook! Comencem a escalfar els motors de la nova edició del FESTI.DOK 2012!
***************************************************************************
Nuevo año y con él nueva edición del FESTI.DOK. En esta edición, esperamos mejorar la pasada con nuevas propuestas y algún invitado especial. Trabajaremos para que así sea y, como siempre, esperamos poder contar contigo. ¡Estar atentos a nuestro Blog i en el Facebook! ¡Comenzamos a calentar los motores de la nueva edición del FESTI.DOK 2012!


1 comentari:

  1. Hola!! us envie un documental que tracta sobre un dels drets bàsics, el dret a la salut, es parla sobre el procés de privatització de la sanitat, les retallades, el copagament en el procés de desmuntatge del estat de benestar en el que estem inmersos.

    Professionals d'arreu del país ens expliquen el que ha passat amb la sanitat els darrers anys, assenyalant les responsabilitats de cadascú i mostrant com han estat funcionant les experiències privatitzadores que ara van a generaliltzar-se.
    Als enllaços trobareu el documental i una breu introducció, per si us interesssa el tema...
    http://www.youtube.com/watch?v=zFOv9KEkxYQ

    http://anmorsigol.blogspot.com.es/2012/05/documental-sanitat-balensiana.html

    Si us pareix útil podeu difondre'l a tots/es aquells als qui puga interessar-los.

    ResponElimina